бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Емилия: "Венета ми каза, че е бременна, веднага след като разбра"

отпечатай новината

29.08.2008 15:20 | Видян 72287 пъти | Гласували 15

Емилия:

Как е синът Ви?
Вече е на три месеца, почна четвъртия. Така че растем здраво!

Напредвате ли със свалянето на килограми?
Да, още 4 килограма ми остават. На 21-ви имам фотосесия и ще се постарая да тежа толкова, колкото и преди. Радвам се, че нещата станаха постепенно. Вече си нося старите дрехи, даже повече им се радвам от новите.

Но Вие не качихте толкова много…
За мен е много, защото аз винаги съм била слаба. Тежеше ми и мисля, че малко повечко наддадох, но в крайна сметка тези неща не могат да се регулират. В този момент гледаш бебето да е добре и не те интересува в момента дали качваш или не.

Похвално е, че имате воля…
Няма как, след като искаш да се връщаш на сцена и да се занимаваш пак със същото, с което си се занимавал. Публиката, пък и медиите не прощават, така че няма време за губене!

Изучихте ли тънкостите на майчинството?
Честно казано, сега съм го поизоставила – на майка ми и на детегледачката. С Коко само отиваме, нацелуваме го и забягваме някъде. Мъчно ми е, но съм си обещала като мине лятото и всички участия, които съм поела, през септември да изляза в отпуска и да отидем някъде. Вече го водихме на планина. С Коко и малкия бяхме няколко дни в Банско.

Работите усилено, толкова скоро след раждането?
Да, отдала съм се на работа - исках да си снимам клипа, да си наваксам загубеното време. Спокойна съм, че малкият е при майка ми, че успяхме да го заведем на балкан. Много добре се чувстваше там. Коко много искаше да отидем и на море, но бебето плаче и не се чувсва добре, когато му е горещо.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !