Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Явор Бахаров се нанесе в секс квартира

отпечатай новината

11.10.2013 13:30 | Видян 2569 пъти

Явор Бахаров се нанесе в секс квартира

Братът на Захари Бахаров Явор се отказа от жените. Той живее с цели пет мъже в голяма квартира в центъра на София. Апартаментът бил нещо като секс-мезонет, който младежите използвали за своите подвизи със случайни момичета, пише Всеки ден.

Самият Бахаров си призна, че вече официално се е разделил с дъщерята на Фатик Александра Тюркмен. Той дори намекна, че се оглежда за подходяща мома. „Светът е голям и красиви жени дебнат отвсякъде, пълно е и с хубави ресторанти!", пошегува се Явор, който бе изгонен от риалити предаването „Африка: Звездите сигурно са полудели".

Бахаров е категоричен, че се е разделил с Александра съвсем кротко и спокойно, двамата дори останали приятели. Къдравелкото се спогажда и с другата си известна бивша - Луиза Григорова. „С Луиза имах най-дългата връзка с жена. Може би пречеше, че ме ревнува, но повече ми пречеше, че има защо.", коментира отношенията си с Луиза Явор.

След тези си неуспешни връзки, Явор го е ударил на живот. Всяка вечер гледа да е с различна девойка, а пък през останалото време купонясва като за последно със своята коч компания.
 
Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !