Крал Чарлз сияе, връщайки се към...

Крал Чарлз изглеждаше емоционален, когато направи...

Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

Валери: И двамата с Николета сгрешихме

отпечатай новината

14.10.2013 10:15 | Видян 2829 пъти | Гласували 1

Валери: И двамата с Николета сгрешихме

В предаването Поверително с Николета Лозанова Валери Божинов сподели неща, за които не е говорил. Футболистът се възмути от натиска, който жълтата преса оказва въврху живота му. В ролята на изповедник бе Азис, пред когото футболистът сподели, че въпреки препятствията, които среща по пътя си, иска да е силен психически и да са здрави децата му. „Не си пазим хората, не си пазим талантите. Клюката ни убива.

Искам да изкрещя: Оставате ме на мира. Много е стресиращо да живееш под постоянния прицел на клюките в жълтата преса“, възмути се Валери. Той призна, че често пъти ходи на църква и се моли – за себе си, близките си. Василка го попита къде е грешил повече – в професионален или личен план, на което Божинов отговори: „Мисля, че в професионален план съм грешил повече. В личен план – да, правил съм грешки. Влюбих се в Алисия, бяхме заедно.

После се влюбих в Николета, оженихме се. Такъв е животът, човек не предполага как ще реагира в един следващ момент“, разказа Божинов. Запитан чия е вината за раздялата му с плеймейтката, Валери се разчуства. "И двамата сгрешихме. Но затова сме хора - да се учим и да поправяме грешките си. За мен най-важното е да се разбираме, да се ценим и уважаваме. Заради децата трябва да се правят компромиси", допълни той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !