Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Лияна въртяла любов и с Коко Динев

отпечатай новината

14.10.2013 13:10 | Видян 4572 пъти | Гласували 1

Лияна въртяла любов и с Коко Динев

Известният с влечението си към фолк певици  Коко Динев имал вземане даване и с Лияна, последната клюка във фолк средите. За нещо повече между двамата се заговори още преди три години, по време на рождения ден на певицата. Тогава тя празнува в механата на Коко Кошарите и пя на няколко пъти специално за бизнесмена. Според  мълвата двамата били неотлъчно един до друг и на сватбата на Константин и Надя. Още масло в огъня наля и един от хитовете на официалната половинка на Коко - Емилия. В баладата По твоите следи русата секс бомба възпя навремето раздяла с любим мъж, който я "погубил със своите лъжи". Лиянчето била поредната фолк бройка в сметката на Динев. До момента той е имал връзки с Нелина, Анелия, Емилия, а се говореше, че в списъка са още Райна, Софи Маринова и Преслава.

Всъщност тръпката между Лияна и Коко датира от по-отдавна, научи Супер 19` от свои източници. Изпълнителката е едно от първите любими певици на футболния бос и дълги години се изявява на сцената на неговоото култово заведение в близост до Американското посолство. Още в края на 90-те Динев набелязал Лили и директно пристъпил към действие.

Според мълвата обаче по това време мераци към най-желания мъж от фолк певачки, имала и младата фолк надежда Антонина. Тя  завършва средно образование със специалност Хореография - народни танци. На 14-годишна възраст става модел и манекен в родния си град Враца, а по-късно и в София. През 1998 г. печели конкурса Мис Враца, а малко по-късно и Мис Аугуста – Монтана. Същата година печели второ място на конкурса Мис България. Година по-късно се мести в София и  започва нейната кариера като певица. Тя тъкмо набира скорост, и забременява със сина си Денис. След като се завръща на сцената, издава първия си самостоятелен албум Дали си струва.

Първите сценични изяви на Антонина са именно в Кошарите. Тя веднага се светва, че именно Коко е златната кокошка и може да й даде висок старт в кариерата, а освен това и висок стандарт на живот. Само че по това време Коко е обсебен от красивата Лияна и хич не обръща внимание на дебютантката от Северна България. Тя е разочарована и искрено намразва конкурентката си, която пък въобще не подизира за нейните намерения. По-късно двете фолкаджийки стават неразделни приятелки, тъй като екс-миската започва да излиза с първия й братовчед, а товa е небезизвестния Константин, той пък е най- добър приятел на Коко. Според злостни клюки във фолк гилдията обаче, Лили била надушила, че Антонина си е заплюла Коко и за да се спаси от нежната конкуренция я запознала с Коцето. Дали обаче това е било така, само те си знаят.

Със завръщането на Антонина във фолк музиката се завърнаха и коментарите дали наистина тя и Коцето са били по-близки. Певицата не скри, че живее с приятеля си без сключен брак, не защото не иска да се види булка, а просто така се случило. Преди около 5 години срещнала мъжа на своя живот, забременяла и решила да прекъсне музикалната си кариера за по-дълго време.

Изпълнителката качила 30 кг по време на бременността си, но месец след раждането се взела в ръце и с тотален глад и твърда воля стопила натрупаните тлъстини. "Като се погледнех в огледалото и изпадах в депресия", откровенничи тя.
Антонина не крие, че е била обсебена от Константин. "Да, така е, но това беше доста отдавна", споделя тя. Именно Лияна е запознала двамата. "Аз не знаех, че той пее Черна роза. Гледала съм клипа, но когато се запознах с него не знаех, че е той. В клипа на Черна роза той беше с дълга коса, а когато се запознахме - с къса и изобщо не направих никаква асоциация".

Двамата били гаджета доста преди той да се влюби в Райна, с която беше шест години. Говорели много за музика. Причината за раздялата им не е заради трети човек, но Антонина и до ден днешен не я разкрива. "Той Коцето си обича живота, жените, бохем си е, може би от там тръгнаха нещата, но и до днес сме си приятели. Не се виждаме много често, поради една или друга причина, защото той има един живот, аз друг. Нямаме лоши отношения", споделя Антонина.

Градските легенди разказват още една любопитна история. Според клюката преди няколко месеца Константин се разминал на милиметри от зверски побой, след като налетял на Антонина пред очите на мъжа й. Това станало пред втренчените погледи на повече от 100 души, след като двамата се засякли в известно столично заведение. Във видимо почерпено състояние, изпълнителят на Докато сърцето бие се хвърлил да целува певицата и въпреки нейната отчаяна съпротива, успял да изпълни намеренията си докрай. Той дори стигнал още по – далеч и заявил, че ако не бил женен, нищо на света няма да го спре да си я вземе за булка.

Това обаче съвсем не се харесало на нейния съпруг, който явно помислил, че е станал поредният рогоносец. Секунда след това човекът се хвърлил да защитава честта си с юмруци и само приятелите на Константин предотвратили кървавата саморазправа. Те дори решили да отвърнат на удара, но певецът ги спрял и отишъл да се извинява.

Пред разярения съпруг на Антонина Коцето заявил, че не е имал лоши намерения и смятал колежката единствено за своя добра приятелка. За да е по–убедителен припомнил, че самият той има съпруга и дъщеричка, заради които не може дори и да си помисли да хойка по чуждо. Хора от светското общество обаче припомнят, че причината за ревността към Константин е именно факта, че с Антонина са били любовници.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !