Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Кичка Бодурова и Георги Христов се сдобриха

отпечатай новината

16.10.2013 16:00 | Видян 2393 пъти

Кичка Бодурова и Георги Христов се сдобриха

Двамата изпълнители още преди години се скараха и така и не успяха да оправят отношенията си, припомня blife.bg.

Двамата са скарани от доста отдавна и макар всеки от тях да заявяваше готовност за примирие, никой така и не направи първата крачка. На лайфа на "Музикална академия" миналата вечер обаче нещата се промениха.

Кичка прегърна Георги и му каза, че го обича.

Участието им в шоуто явно им даде възможност да изгладят отношенията си и да си простят един на друг или поне така показаха. Все пак Христов едва ли ще забрави факта, че тя сериозно го омаскари в автобиографичната си книга, в която разказва как той й е обещал, че ще участва в концерта по повод 55-годишния й юбилей в НДК през 2010 година, но в последния момент се отказал.

"Жоро е един прекрасен певец. И освен това е умен и никога няма да измени на себе си. Ако трябва да бъда до болка искрена ще кажа, че първо отказах точно заради него, защото той вече беше подписал. После си казах - не е ли повод да го видя отново. Забравете, че продуцентите са търсели интрига. Напротив, когато им казах за какво отказвам, се съгласиха с мен. На мен ми е мъчно. Аз съм обичала Жоро като мой брат, толкова спомени имаме заедно. Всички ние сме грешници - за едно или друго.

Трябва да си прощаваме. Сигурна съм, че и той изпитва същите чувства, които изпитвам аз. Какво по-хубаво от това. Ето ти един повод да покажем на света, че трябва да си прощаваме. Разбира се, това са мои мисли", сподели Кичка преди време в свое интервю.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !