Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Whiskey Fest Sofia 2013 - три незабравими дни за почитателите на уиски

отпечатай новината

17.10.2013 14:50 | Видян 1052 пъти

Whiskey Fest Sofia 2013 - три незабравими дни за почитателите на уиски

От 1 до 3 ноември в сърцето на София над 50 марки уиски, лимитирани серии и ексклузивни предложения ще очакват своите гости. Whiskey Fest Sofia е събитие, което за втора поредна година ще събере на едно място ентусиасти и уиски-експерти. Към успеха на миналогодишния фестивал добавяме, че сега ще участват всички вносители и дистрибутори на най-продаваните, най-популярни и екзотични уиски марки в България. За първи път уиски индустрията е обединена от идеята за създаване на уиски култура у нас. Участниците и организаторите горещо апелират към отговорна консумация и въвеждат Етикет на поведение, както и стандарт за дегустация 1 унция (1oz).

Билети за трите уиски фест дни могат да бъдат закупени на място или предварително в мрежата на Eventim. Събитието отваря врати за всички жадни да научат нови уиски-факти, като се предлага избор между билети в различни ценови категории: билет за вход, дегустационен стандартен или премиум билет, както и билет за участие в майсторски клас. Специализиран магазин ще предлага на посетителите уиски продукти на цени на вносителите.
Повече от 20 изложбени щанда ще представят огромно разнообразие от уиски вкусове от най-различни кътчета на света – Шотландия, Ирландия, Америка, Япония и Тайван. Whiskey Fest Sofia 2013 ще приветства своите гости в следобедните часове на трите фестивални дни.

За ценителите ще бъдат проведени експертни майсторски класове, по време на които мастър дистилъри ще разкриват тънкости от света на уискито. Сред гостите на миналогодишното издание на фестивала бяха световноизвестни имена в уиски индустрията като Робърт Хикс, Гордън Моушън, Дарил Холдан и Уейн Колинс.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !