Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Николета и Преслава във война

отпечатай новината

21.10.2013 11:00 | Видян 4695 пъти | Гласували 1

Николета и Преслава във война

Нова война е на път да избухне в родния шоубизнес, научи Супер 19` от достоверни източници. Мълвата разнася, че основни героини в нея са Николета Лозанова и фолк гърло №1 Преслава.

А причината за смразяването на отношенията между двете звезди е идеята на НиЛо да снима папарашки Преси и нейното гадже Бирмата. Известно е, че в публичното пространство няма нито една снимка на актуалната двойка. Пайнерката винаги е бягала от показността и отказва да говори за приятелят си. Жоро Бирмата пък е известен със сприхавия си характер и нито един фотограф не смее да припари до него, а камо ли да го снима.

Николетка обаче решила да действа като истински папарак, още повече, че в момента налага с пълна сила новото си светско предаване Поверително от НЛ, което се излъчва всяка събота вечер по TV7. Бившата любима на Валери Божинов наела цял екип, за да следи гласовитата добричлийка. Тя искала да ги заснеме двамата с Бирмата как нежно си гукат, по кои заведения ходят и къде живеят.

Къртица в екипа на Лозанова обаче издънил заверата и всичко стигнало до ушите на фолк звездата. Тя буквално побесняла и веднага се оплакала на любимия си. Той пък от своя страна засилил охраната й и заповядал, ако се навъртат съмнителни лица около изгората му, яките момчета веднага да действат. Някои клюкари разправят, че НиЛо доста добре познавала Бирмата, тъй като тя беше гадже с Жоро Главата, а двамата са стари авери. Компанията дори вдигала мощни купони по света и унас, но после всеки поел по собствения си път.

Николета ще си навлече доста неприязън от страна на фолк гилдията, коментират в светските среди.  Тя е решила да покаже много от тях в предаването си и е пратила папараци да ги следят. Първи в списъка й били Андреа и Алисия, а сега и Преслава.

Единствената дружка на пловдивчанката от лекия жанр си остава Азис.  Двамата апълно опровергаха клюките, че са загърбили дългогодишното си приятелство и вече не общуват като пуснаха обща снимка, която доказва, че отношенията им са перфектни.  Поради ангажиментите си обаче намират все по-малко време за срещи. Близките отношения между Николета и Азис не са тайна за никого. Преди време певецът снима дружката си във видеото Ти за мен си само секс, което има близо милион и половина гледания в You Tube. В началото на годината Лозанова трогна Василка с любовно послание. За Свети Валентин тя му завеща сърцето си под формата на плюшена възглавничка .

Тези дни НиЛо пък влезе в класацията за Футболна съпруга на месеца в испанския сайт El Balon Rosa. Интернет медията пусна анкета, в която включи и половинката на Валери Божинов. Макар че двойката в момента не е заедно, защото преминава през криза на отношенията си, в Европа явно още ги броят за семейство. Николета дори се нареди втора във временно класиране с 214 гласа. Анкетата върви вече две седмици и досега общо са гласували 1059 човека. Пред българката засега е само Лая Граси - приятелката на Алексис Санчес, която има 38 гласа повече. Зад гърба на Николета остават секс бомби като Мелиса Сата, Айда Йеспика и Ема Фрайн.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !