Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

По-известните

отпечатай новината

22.10.2013 11:00 | Видян 2148 пъти | Гласували 1

По-известните

Голям смях падна тези дни с Лили Павлова, която наречена Попова, дори без да разбере шегата на Михаил Миков се обиди, та му рече, че била от „по-известните”. Шегата настрана, (може и да е грешка по Фройд), на председателя на Народното събрание беше с Лиляна Попова, легендарна директорка на БНТ и БНР, възпълна и запомнена с демократично мракобесие по отношение на подчинените си и контрола върху медиите.

И друга възпълна жена се засягаше много на тема известност през последните дни. Става дума за Ваня Червенкова от ВИП Брадър. Мира Радева не й била „нито на нивото, нито на образованието”. Не е ясно какво точно образование има така да се каже бизнесдамата, нито какво е нейното ниво, ама се държа доста надменно и донякъде комично при последните номинации в шоуто. Пък като гледам подкрепата й от 2 и нещо процента в анкетата на slava.bg, чудя й се на самочувствието.

В този смисъл да отправим един приятелски съвет към Станка Златева – да не вземе след Брадъра да си повери парите на нивото и образованието на Червенкова, че ако съдим по собствените разкази на т.нар. бизнесдама, нито с алкохола, нито с минералната вода е успяла да прокопса.

И трета възпълна жена стана не само по-известна, ами и доста по-наказана от Темида спрямо убиеца Стависки, който се фръцка и се лендзи в пореден проект за танци на лед на руската телевизия в момента. Жената си писала бонуси 50 бона, което с нечувана строгост й донесе 5 години затвор. В същото време Стависки кара пил със суперпревишена скорост и предизвика ПТП, в което уби едно младо момче и уби духовно изпадналата в кома за години и загубила душата си Мануела Горсова – тогава тийнейджърка. Нему Темида даде условно 2 години. Е, няма справедливост!

А Супер 19’ се занимава в новия си брой с президента, по-известен като повелителя на 5 къщи Росен Плевнелиев и историята на скандалните му домове. Разказваме за търсенето на нов мъж от страна на Емилия, за това как бившият съпруг на най-богатата българка Петя Славова беше арестуван, както и още много вълнуващи, забавни и скандални истории.

Понеже няма по-известен български артист вече 90 години от Апостол Карамитев, разказваме и за неговия край, сякаш обречен от ролята му в показания тези дни култов филм Бялата стая.
Да си пожелаем по-добри новини до другия понеделник. Бъдете щастливи!

автор: Борис Ангелов

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !