Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Принц Джордж със седем кръстници

отпечатай новината

23.10.2013 16:15 | Видян 1805 пъти

Принц Джордж със седем кръстници

Принц Уилям и съпругата му Катрин са поканили седем души за кръстници на принц Джордж, съобщи Би Би Си.
Имената на кръстниците бяха обявени официално преди кръщенето на принц Джордж. Сред тях са приятели на двойката от детството и студентските им години, приятелка на покойната майка на принц Уилям принцеса Даяна, пише dir.bg.

Кръстниците са Оливър Бейкър, Емилия Джардийн-Патерсън, граф Гроувнър, Джейми Лоутър-Пинкъртън, Джулия Самюъл, Уилям ван Кутсем и Зара Филипс. Зара Филипс е братовчедка на принц Уилям. Г-жа Джардийн-Патерсън е съученичка на Кейт, Оливър Бейкър е състудент на двойката, Уилям ван Кутсем е приятел от детството на принц Уилям. Джейми Лоутър-Пинкъртън е бил секретар на херцозите на Кембридж и на принц Хари от 2005 г. до 2012 г. Джулия Самюъл е близка приятелка на принцеса Даяна. Графът на Гроувнър е син на херцога на Уестминстър.

Кентърбърийският архиепископ Джъстин Уелби ще кръсти принц Джордж в параклиса на двореца "Сейнт Джеймс" в Лондон. Ще присъстват роднини и приятели на семейството. Церемонията ще е частна. Тя ще продължи 45 минути. Първите официални снимки ще бъдат публикувани утре.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !