Мъж разказа какво е преживяването на...

Запален пътешественик хвърли светлина върху това какво...

Транс жената Джесика Алвес се...

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е...

Ваня спонсорира ВИПа

отпечатай новината

24.10.2013 10:15 | Видян 2184 пъти

Ваня спонсорира ВИПа

Огромен скандал лъсна във ВИП Брадър и накара всички зрители да смятат, че всичко там е нагласено от самото начало. Оказа се , че „Интеркапитал Груп“,  която пусна у нас услугата Cashterminal за бързи  плащания, е един от  рекламодателите на предаването  „ВИП Брадър“.

Тя се изписва винаги след края на шоуто, като една от спонсориращите риалитито. Рекламата тече по време на финалните надписи. Дотук нищо лошо, ако тази компания не беше на Ваня Червенкова, която е неин съсобственик чрез фирмата си „Никсън лимитед“. Другите собственици са  – „Лак капитал груп“ и “Роскапитал груп“. Дали е случайно или не, няма как да се разбере, но се получава явен конфликт на интереси. Червенкова хем спонсорира предаването, хем участва в него. Няма как човек да не се замисли,пише skandalno.net.

Вчера се появиха различни тълкувания по въпроса. Ваня ще е в конфликт на интереси, само ако спечели и то парична награда. Но не се очертава да спечели шоуто тя, защото доста ядосва съквартирантите и зрителите и скоро ще я изгонят. Другата й “облага” е чрез спонсорството да си  извоювала място в Къщата. Просто да си го е платила. Това също предполага различни тълкувания, защото какво би спечелила, като влезе. Тя прекрасно знае, че от такова шоу човек никога не излиза неомаскарен и не го одумват поне година. Другата версия е, че просто си е платила чрез фирмата хонорара, който ще получи за участието си.

Най-смелите смятат пък, че Ваня излиза на показ и си  е платила с надеждата, за да бъде харесана от някой мъж и да намери любовта на живота си. Сред зрителите, не сред съквартирантите си. Но този мъж би трябвало да бъде много смел, за да се влюби в екранния й образ. Тя е изнеревна, крещи,  преследва Мира Радева и раздава справедливост, но пък кой знае. Има мъже, които си падат точно по такива жени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !