Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Децата на Валери като близнаци

отпечатай новината

24.10.2013 13:45 | Видян 3336 пъти

Децата на Валери като близнаци

Малките сладури на Валери Божинов все повече си приличат. И са като две капки вода, пише kliuki.ws.

Приликата между порасналия вече Валери — младши и малката Никол е толкова поразителна, че двамата са просто копия един на друг, а не само на Валери.Изглежда малчуганите носят гена на баща си, който се засилва с всяка изминала година. И Алисия Николета може само да се гордеят, че малчуганите приличат толкова на баща си.

Наскоро Валери събра двамата малчугани, които си приличат като две капки вода. А от ден на ден Никол все повече заприличва на батко си и е почти пълно негово копие. „Все едно гледам малкия Валери на нейните години“, коментират фенки на Николета. Малчуганът обаче вече е пораснал и е загубил пухкавите бузки, които доскоро имаше, подобно на сестричката си.

Но това не пречи приликата между наследниците на футболиста да става все по-осезаема. Дори под снимки, на които братчето и сестричето позират заедно и се прегръщат, форумци подмятат, че ако не са знаели, че Николета е родила Никол, биха решили, че и тя е дете на Алисия и Валери Божинов. И умилено възклицават: „Олееее, колко много си приличат с батко си … Никол колкото расте, става като две капки вода с Валерко!”, пишат те.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !