Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Део спрял наркотиците заради новата

отпечатай новината

25.10.2013 16:15 | Видян 2664 пъти

Део спрял наркотиците заради новата

Новата муза на Део – Мариана Станчева, е чистофайница от класа и върти парцала без страх, че ще си развали маникюра, издаде приятелят му Лео Бианки. Бившият кулинар на TV7 е сред най-близките приятели на тв водещия и е доволен от хепиенда в любовния му живот, пише "Монитор". "Марианчето е уникална жена.

Много е мила и за разлика от Лора Караджова шета дори в присъствието на гости. Когато Део се прибира в апартамента, всичко е уредено и блести. Най-важното е, че никой не я кара насила да върши домакинската си работа. Много ме кефи като визия, а и Део ми се похвали , че е открил точната жена”, сподели лъчезарният италианец. Той е категоричен, че Део е изчистил всички негативи от предишните си връзки и е готов да създаде семейство. „В момента вижда по друг начин нещата.

"Загърби наркотиците. Разбра къде греши и се радвам, че мисли малко повече за себе си. С новото му гадже могат да създадат наследници”, разкри още Бианки, който всеки момент трябва да стане татко на близнаци.

С 22-годишната мулатка Део се запознава в бар във Варна, където имал участие. Харесал я и я убедил да пръска чар в клипа към парчето му с Лео „Дай газ”. Искрата припламнала и от месец двойката живее под един покрив. Мариана е от Стара Загора и дължи екзотичния си вид на баща нигериец.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !