Смях: България е само за смелите

Смях: България е само за смелите

Принц Уилям направи тайно посещение в...

Принцът на Уелс е направил частно посещение в MI6 –...

Бащата на Златка агонизира

отпечатай новината

29.10.2013 14:40 | Видян 2302 пъти

Бащата на Златка агонизира

Страшна трагедия споходи Черната Златка, докато тя се намира в Къщата на Вип Брадър. Баща й Димитър Димитров умира в МБАЛ в морския град Бургас като теди дни, за да удължат поне малко живота му, лекарите ампутирали и двата му крака, пише scandalplus.com.

Художникът е много зле и всеки момент се чака най-лошата вест, съобщиха от клиниката. Таткото на Злати е прочут в града като Мутата, но още по-известен е с невероятните икони, които създава. Последното му творение е подарък лично за щерка му хубавата Златка, която странно защо не е привързана толкова към биологичния си родител, отколкото към втория съпруг на майка си, с когото е живяла.

Знае се, че вторият й татко има значително наследство в красивия Созопол. Златка неведнъж се е хвалила колко горда е била с него и колко много са били близки. Припомняме, че това лято красавицата направи на дар пиран лекарите в бургаската болница, защото не били прегледали, както трябва биологичния й татко.

Димитър Димитров беше откаран в клиниката с голям мозъчен кръвоизлив, но Злати беше убедена, че служителите на болницата си приказвали и още малко щели да разцъкат карти, отколкото да се занимаят с баща й. Художникът е в пълно безсъзнание оттогава и положeнието му става все по-критично, съoбщават лекарите. Сигурно днес те ще уведомят Златка за участта на татко й, за да може да излезе от риалитито и да го види, преди да се случи най-страшното.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !