Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Българи тормозят Цеца Величкович

отпечатай новината

02.09.2008 09:59 | Видян 8912 пъти

Българи тормозят Цеца Величкович

Цеца Величкович, която преди две години закупи голяма къща в кипърския курорт Агия Напа за няколко стотин хиляди евро, в по-голямата част от годината живее там, предаде БГНЕС. Според звездата това лято върволицата от приятели и познати не е спирала в продължение на цели три месеца, а някои от приятелите са й били дори три пъти на гости.

"В Кипър Цеца основно се забавлява. През деня гледа телевизия и не спира да говори по телефона. Когато излиза навън най-големият проблем са туристите, сред които най-многобройни са тези от България", съобщава близък източник до звездата. "В повечето случаи те я спират за да вземат автограф, но тя отговаря: Аз не съм Цеца, сигурно сте се припознали! На което почти всички отговарят еднакво с репликата: Страшно много си приличате, казва още източникът.

Агия Напа е един от най-известния кипърски курорти. Намира се в югоизточната част на острова близо до град Фамагуста. Градът се посещава всяка година от десетки хиляди туристи от различни страни, като най-многобройните са британците. Агия Напа разполага с приятни плажове. Има малък скалист остров в близост до брега и доста туристи прегазват водата „до колене“, за да наблюдават ефектните номера на десетките джетове и други водни забавления.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !