12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Петко подари дискотека на Яна

отпечатай новината

31.10.2013 15:30 | Видян 3785 пъти

Петко подари дискотека на Яна

Яна Акимова (вече Димитрова), която мина под венчило с бизнесмена Петко Димитров получи от него и от кума си Иво Тонев царски подарък. Прясната г-жа Димитрова вече е собственик на заведение в Студентски град, което ще отвори врати навръх студентския празник 8 декември – узнаваме от страниците на в. "Уикенд".

Преди около месец ресторантьорът Петко Димитров е постигнал договорка с ректора на УНСС Стати Статев за дългосрочен наем на някогашната столова на възпитаниците на учебното заведение, в която дълги години се помещаваше дискотека Ориент 33

Миналото лято най-голямото заведение в Студентски град хлопна врати, след като от сдружението "Майки срещу насилието в Студентски град" поиска отнемането от ректорите на помещенията, които те отдават под наем на локали.
Засега името на заведението на Яна се пази в тайна, но е голяма вероятността и то да бъде под знака на веригата на съпруга й "Найт Флайт".

Говори се, че Петко бил готов да инвестира повече от 2 млн. лв в чалготеката на любимата си Яна, която била готова вече с концепцията за това как трябва да изглежда огромната дискотека.

Изданието коментира, че Петко явна е хлътнал здраво по Яна – такъв дар не са получавали бившите му – Мария Игнатова и Ели Гигова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !