Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Кръв, секс и бабички в Холивуд за Хелоуин

отпечатай новината

01.11.2013 18:00 | Видян 4249 пъти

Кръв, секс и бабички в Холивуд за Хелоуин

Причудливи и страшни същества наводниха снощи дори и българските улици, където тийнейджъри и деца отпразнуваха с фалшива кръв и маски американския празник Хелоуин. Американците обаче си остават ненадминати, що се отнася до хелоуински костюми, а холивудските актьори се надпреварват да проявяват фантазия.

По традиция снощи Ню Йорк и Лос Анджелис станаха световните точки на най-разтърсващи купони в нощта на Вси Светии, а за "Царица на Хелоуин" единодушно от медиите беше обявена Хайди Клум.\

Топмоделът, която от години организира Хелоуински бал в Ню Йорк, втрещи с появата си. Тя се беше състарила с десетилетия и приличаше на грохнала бабичка. Хайди винаги е изненадвала с костюмите си, но този път надмина всички очаквания.

От другата страна на Щатите - в Лос Анджелис, в кралица на купона се превърна щерката на легендарния рокаджия Ози Озбърн - Кели. Тя пристигна като мъртва принцеса, окъпана от глава до пети в кръв.

Секс бомбата Кармен Електра пък изпрати Вси Светии в нощен клуб, където се отличаваше като Жената Дявол - с кожен костюм и червена перука.

Конкуренция по сексапил и правеше певицата Никол Шерцингер, която беше черно коте в латексов костюм.

Продуцентът и режисьор Дейвид Аркет плашеше децата в Холивуд с костюм на клоуна от хоръра "То" по Стивън Кинг.

Най-много усмивки предизвика Сандра Бълок, която заедно сина си Луиз събираха бонбони от съседите в Ел Ей. Сара беше облечена като рибар, докато осиновеният и мургав красавец носеше костюм на скелет.

 

Снимка: Splashnews

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !