Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ники Михайлов яхна ново Порше

отпечатай новината

02.11.2013 09:00 | Видян 3168 пъти

Ники Михайлов яхна ново Порше

„Тръгвам за тренировка“, написа футболистът Ники Михайлов под снимка, където позира с новото си черно Порше Панамера. Тузарското возило струва минимум 200 бона с екстрите и се води семеен модел. Ники неслучайно се е спрял на него – той често се вижда с Алисия и малкия Валерко и явно другите му 8 коли са му отеснели.

Любопитна подробност е, че Михайлов имаше същата кола, но в бяло. Тогава той купи Поршето на лизинг само за да подразни Валери, който пък тъкмо се беше похвалил с ново аленочервено Бентли Континентал.

След като му натри носа, Ники се нарадва на новата играчка и побърза да я продаде. Явно едно бяло возило, в лицето на любимото му Ламборгини, му бе достатъчно. Затова сега Михайлов е решил да заложи отново на семейния модел, но в много по-фаталния черен цвят, където да вози Алисия и синчето й.

Тези дни пък мълвата разнася, че фолк гърло №1 в републиката Преслава отказала да пее на парти, организирано от Ники. Вратарчето на татко решил да зарадва свой много близък приятел за ЧРД и му спретнал истински купон. Той искал звездата на вечерта да е именно Преси и затова пробвал да я наеме, дори за най-високия хонорар, за който звездата извива глас. Добричлийката обаче след като разбрала кой стои зад събитието отказала на момента и се оправдала, че има много по-важни ангажименти и вече поети участия.

Още преди време във фолк средите се говореше, че синът на Боби Михайлов засипвал хитовата пайнерка с любовни есемеси, докато един ден на Преслава й кипнало и ги показала на гаджето си. На Жоро Бирмата малко му трябвало. Веднага набрал Алисия и й разказал за закачките на благоверния й. До преди шест месеца Ники и Бирмата бяха неразделни, ходеха заедно по мачове, а младият богаташ дори му гостува в Холандия. Само че този път на Бирмата му преляло и казал, че лично ще се саморазправи с вратаря на Твенте.

Според близки на Алисия пък, за да избяга от любовните си неволи, певицата го е ударила на забежки в последно време. Клюкари  споделят, че неотдавна тя демонстрирала интимна близост с младо момче по време на участието си в столичен нощен клуб. Докато изпълнителката била на сцената, младежът се приближил до нея и я хванал нежно за крака, за да й каже нещо. Въпросният младеж пък се оказал Иван Минчев,  който следва в НСА и през пролетта грабнал титлата Мистър. Освен със спорт, Минчев се занимава и с мода. Отношенията на Алисия и Иван според запознати надминават познанство от типа „Здравей, как си“. Въпросната нощ Минчев дошъл в клуба минути след като Алисия излязла на сцената. Мачото веднага се отправил към нея, за да съобщи, че е там, погалил я, след което търпеливо изчакал края на рецитала й.
Приближените до изпълнителката споделят, че нищо чудно студентът да е новият й, а не само моментна авантюра. В гилдията тя е известна, че досега винаги е забивала по-млади момчета. Тя е кака на Валери Божинов, а също и Ники Михайлов.

Все още не е ясно каква е реакцията на младия вратар на флирта на благоверната му, но врели и кипели в светските среди с охота разправят, че той не се трогвал особено много от подобни ситуации. Самият Михайлов бил фен на флиртовете и есемесите. През миналата година Супер 19` първи ви разказа как в пловдивска чалготека Ники изпращаше закачливи съобщения на Николета Лозанова, с която имаха дълга любовна връзка. „Това е коронният му номер, като засече бивши гаджета по дискотеките, веднага да им пише, пък някоя от тях може да върже. И после да се похвали, че жена, която е била с него, никога не може да го забрави“, издават го негови авери, които купонясват с гаджето на Алисия до ранни зори. Мълвата разнася, че Ники е писал среднощни есемеси и на фолкаджийката Мария, и на моделката Бориса Тютунджиева, с които имаше вземане-даване по едно време.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !