Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Спецпроект: Естрададжиите скочиха срещу Рут

отпечатай новината

04.11.2013 12:30 | Видян 5759 пъти

Спецпроект: Естрададжиите скочиха срещу Рут

Младата певица Рут Колева,  става популярна за широката публика с участието си в Мюзик Айдъл-3. Тя е дъщеря на многократния световен и европейски шампион по вдигане на тежести Неделчо Колев, който след прекратяване на състезателната си дейност работи като треньор и така момичето расте в Тайланд, Индия, Бахрейн, САЩ и други страни.

Може би затова, тя стартира кариерата си още на 20 години. Живее дълго време в Холандия, където среща голямата си любов - музиканта Васил Вутев, който е завършил консерваторията в Амстердам и редовно участва в джазфестивали из цяла Европа. „С 13 години е по-голям от мен, но се разбираме прекрасно. Татко също го харесва, защото вижда, че сме щастливи заедно, че Васко много ми помага“, споделя преди време младата изпълнителка.

Тя никога не е завършила консерваторията, защото така я посъветвали нейни приятели музиканти. Учила е мениджмънт на изкуствата. В 5-и клас IQ -й било 112. Рут се увлича по източната култура, тъй като в детството си е била в Индия и Тибет.
През 2011г. гръмна скандал с певицата по повод участието й в Българската песен на Евровизия. Набеждават я, че нейното парче Fever е изплагиатствана от Can‘t Stop Moving на британския музикант Sonny J. Според самата Рут обаче за кражба не може и да става дума. Единствената прилика между двете песни са точно три думи, присъстващи в припевите им. Младата изпълнителка тогава заяви, че срещу нейното участие в конкурса се води целенасочена кампания.
По това време певицата има връзка с тромбониста Божидар. Въпреки че вече не е заедно с музиканта, изпълнителката  запазва приятелските си отношения с него.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !