Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Анелия през Данона до Гъмзата

отпечатай новината

04.11.2013 17:30 | Видян 4270 пъти

Анелия през Данона до Гъмзата

Чалгарката Анелия мина през леглата на няколко "светски лъва". Един от тях е Мартин Данона, в който пайнерката бе лудо влюбена преди три години. Връзката им обаче издържа съвсем кратко. В началото на тази година певицата разкри, че Данона се оказал поредното разочарование в нейния живот и поредният мъж, който има засилено чувство за собственост върху жената до себе си, пише България днес.

"Опитах какво ли не, но все не се получава. Искам най-накрая да намеря истински мъж, който не ме гледа в ръцете какво му нося, а поне се опитва да ми помага. Наистина Коко беше такъв, но обстоятелствата не позволиха да останем заедно. Последният ми приятел бе недорасъл за сериозна връзка и се опитваше да ми диктува правилата в живота", сподели тя.

Старозагорската чалгаджийка бе спрягана и за любовница на Йордан Йончев-Гъмзата. След дуетната им песен "4 секунди" двамата демонстрираха по-близки отношения, а на едно от съвместните им участия тромпетистът на Слави Трифонов обходи с микрофона задните части на Анелия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !