12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Мария Илиева с 10 години по-младо гадже

отпечатай новината

04.11.2013 17:20 | Видян 2822 пъти

Мария Илиева с 10 години по-младо гадже

Мария Илиева от седем месеца крие тайна връзка с бивша баскетболна звезда. Певицата, която от известно време се подвизава с годежен пръстен по участия е влюбена до уши. Мълвата свързваше красавицата дълго време с актьора Иво Аръков, бизнесмена Красен Кралев и дори звездата Тони Карейра. Оказа се обаче, че поп дивата има съвсем друг човек до себе си и това е младият Мартин, пише kliuki.ws.

Двойката бе изловена от папараците в „Поверително от NL” на излизане от студиото на Х Фактор. Певицата пийваше бира, докато приятелят й търпеливо я изчакваше. Двойката си тръгна последна от студиото, като внимаваха никой да не ги забележи. А певицата избягваше да демонстрира близост с приятеля си, въпреки че моментално стана ясно, че са двойка.

Разкритието, кое е новото гадже на певицата изуми феновете на звездата. Мария от години упорито крие мъжете до себе си и е много дискретна. Но неотдавна тя си призна, че е влюбена и готова за брак и семейство. Което изненада мнозина от познатите й, които я познават като истинска работохоличка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !