Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ники Михайлов скаран с баща си

отпечатай новината

05.11.2013 17:30 | Видян 2871 пъти

Ники Михайлов скаран с баща си

Николай Михайлов е сърдит на баща си Борислав и преживява тежка криза, научи България Днес. Вратарят загуби титулярното си място в националния отбор, но този път татко му излезе мъжкар и не натисна селекционера Любо Пенев, за да го върне в състава. Президентът на БФС не е използвал влиятелния си пост по никакъв начин.

"Ники изобщо не очакваше, че нещата ще се развият по този начин" - разказва близък до футболиста. Оставането на резервната скамейка в двубоите срещу Армения и Чехия сериозно е задълбочило кризата, в която се намира Николай. През лятото той напусна холандския "Твенте", където беше първи избор на треньора, за да заиграе в италианския "Верона". Трансферът е бил съгласуван с баща му Борислав, който уверил Ники, че това е правилна стъпка в развитието му.

Кариерата на българина в калчото се оказва пълен провал. Той е резерва в тим, който дори не е сред водещите в първенството.
Всичко това съвпадна и с проблеми в личния живот на младия вратар. Той официално се раздели с гаджето си Алисия. Отдавна се говори, че родителите на Ники Михайлов не одобряват тази връзка. Така футболистът се оказа в неприятната ситуация да остане резерва в националния отбор, резерва във "Верона" и без сериозно гадже. Това доста е изнервило Ники, който доста охладнял в отношенията си с баща си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !