Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Райън Лесли влюбен в София

отпечатай новината

06.11.2013 11:30 | Видян 1536 пъти

Райън Лесли влюбен в София

Световноизвестният изпълнител Райън Лесли тази вечер ще зарадва феновете си с концерт в Sofia Live Club.

Той вече идва за втори път у нас, при това в рамките на няколко месеца. Освен това толкова е харесал нашата столица, че ще бъде нейн посланик в кандидатурата й за Европейска столица на културата 2019 г., пише blife.bg.

Лесли пристигна у нас в понеделник и още тогава призна симпатиите си към София.

Той избрал да завърши световното си турне Black Mozart 2013 точно тук неслучайно. Причината за това бил фактът, че София го приела толкова топло и дружелюбно, че се почувствал като обичано нейно дете. Тук се чувства истински вдъхновен да твори денонощно и затова кръстил своя песен на столицата ни и снимал клип тук.

"За мен е чест да се върна в София, влюбих се във вашия град още при първото ми гостуване в България през лятото. За мен е чест да бъда посланик на кандидатурата на София за Европейска столица на културата.

Моята любовна история със София тепърва започва. Заведоха ме на Копитото и... останах без дъх", каза той на пресконференция във вторник.

Райън дори остави телефона си на медиите в България, за да могат да се свързват с него. Това е част от концепцията му за максимална връзка с феновете, за която много му помагат и социалните мрежи.

"Фен съм на технологиите. Даже след като пристигнах в София не можах да спя и довърших ново приложение за композиране", обясни той.

Певецът допълни, че много би се радвам да включи в екипа си и талантлив български IT специалист.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !