Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Майли Сайръс си татуира портрета на баба си

отпечатай новината

08.11.2013 13:10 | Видян 1439 пъти

Майли Сайръс си татуира портрета на баба си

20-годишната звезда пусна снимката в социалната мрежа Twitter и написа под нея: „Хора, това е майката на моя татко - Били Рей. Обожавам тази жена.”

Нейни изненадани фенове обаче я попитаха не е ли намерила някой симпатичен мъж, с който да изрисува ръката си. “Престанете, това е моята мами. Тя е жената, която беше до мен , когато бях болна. Дължа й поне една татуировка”, отговори на Майли, която в последните месеци се прочу с разголените си снимки и видеоклипове, пише dir.bg.

Майсторката, направила татуировката на Майли, е известната в цяла Америка Kat Von D. В нейното студио в Лос Анджелис се разкрасяват почти всички популярни актьори и музиканти. Kat D била тази, която посъветвала певицата да избере рисунка на баба си, която да променя цвета си при различната светлина.

Така общият брой на татуировките на Майли Сайръс наближават 20. Сред тях са първата й "Just Breathe", татуирана на лявата  страна на гръдния й кош; най-голямата й, която се намира под дясната й подмишница и представлява "капан за сънища"; котва от художника Фабио Сатори; пет татуировки на дясната й ръка и чифт кръстосани стрели, намиращи се на задната страна на десния й лакът, символ на приятелството.

Снимка: tweeter

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !