Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Спецпроект: Зара отново влиза в Къщата на Биг Брадър

отпечатай новината

11.11.2013 12:45 | Видян 4422 пъти

Спецпроект: Зара отново влиза в Къщата на Биг Брадър

Това трябва да стане на 19 ноември - ден след като свърши ВИП-сезонът и започне Биг Брадър ол старс, в който ще се съберат участници от различни формати.

Зара се появи на светско събитие, на което опроверга слуховете, че е бременна, поради липсата на голям корем. Риалити звездата не пожела да потвърди, че е сериозно обвързана, но заяви, че с бившия си Христо Сираков са в перфектни отношения.
От началото на годината риалити звездата фучи с чисто ново Порше из столичните улици. Ексмоделката не пропуска да се изфука пред приятелки, че лъскавото возило є е подарък и дори е на нейно име.

“Мисли, че ще ни подразни, но ние сме сигурни, че когато я зарежат, ще си вземат колата обратно”, присмивали й се зад гърба колежки. Палавата риалити звезда, която нашумя с лесбийските си предпочитания в първия сезон на Биг Брадър се сдобила с подаръка от тайнствено гадже.

Никой от обкръжението є не го е виждал, но бил много богат, шушукат в средите. Брюнетката заслужила скъпата играчка за над четвърт милион не само с хитрост, но и със сексуалните си умения.

Според запознати Зара прибирала издръжка от няколко хилядарки всеки месец. Лесните пари отивали за козметични глезотийки и лъскави парцалки от най-скъпите бутици. За високия стандарт на варненката говори и фактът, че хубавелката не спира да пътува по екзотични местенца. Луксозният начин на живот дотолкова я пленил, че тя зарязала амбициите си да става актриса, коментират в светските среди. Зара дори отказала примамливо предложение да води рубрика в известно предаване.

Предполагаемото гадже според някои е Иван Танев ¬ Универсалния, сочен от МВР като бос номер 1 в ДДС аферите с месо, захар и куп други хранителни продукти. За връзката им се заговори още в края на миналата година. Танев е известен в столичния хайлайф като един от топ плейбоите. Синът на бившия земеделски министър Георги Танев е женен за ексманекенката и настояща дизайнерка Цвети Бранкова. От около година обаче май е интимен със Зара. Предполага се, че заради него напоследък риалити персоната пътува често до Лондон, където се укривал. Леглото на Танев са споделяли доста звезди. Зара пък от своя страна беше сериозна приятелка на Христо Сираков.

Моделката, която нашумя с лесбо изцепките си в първия Биг Брадър, дълго време продължаваше да гради имидж на разкрепостена дама. До неотдавна варненката тъчеше на цели три стана, т.е. въртеше любов с трима мъже – младо лъвче, холивудски режисьор и столичен бизнесмен. Тя изтъквала уж под формата на майтап, че от всеки един получава по нещо, от което има нужда. Бившата на Ицо Стоте манекенки, която вече се подвизава като актриса, поддържаше най-безметежно връзката си с кинаджията Дон Майкъл Пол, който я уреждаше с кино роли. Двамата се виждали сравнително рядко, тъй като той живеел в Щатите и физически нямало как да са заедно, освен когато не си гостували един на друг.

Зара и Дон се бяха запознали на снимачната площадка на филма Спокойното езеро 4, където екс брадърката имаше малка роля. Тогава манекенката надуши, че ако забие американския режисьор, има шанс за повече роли в чуждестранни продукции.
Останалите две изгори на Зара остават анонимни, но запознати твърдят, че единият е младок, с който плейбойката получава пълния комфорт в леглото. Финансово тя пък разчитала на столичен бизнесмен, който бил на средна възраст. Нищо неподозиращите един за друг господа се състезавали кой с каквото може да стимулира варненската брюнетка. Неслучайно тя отбягва да обяви която и да е от връзките си, за да не падне от три стола на земята, коментират запознати.

Риалити героинята нашумя и с връзките си с жени. Дълго време тя бе спрягана като гадже на Божидара Бакалова и съквартирантката си в Биг Брадър Мел. Преди две години в тв интервю брюнетката призна, че имало период след предаването, в който различни мъже не спирали да я търсят. Именно тогава тя се почувствала отвратена от силния пол. Появата на Божидара било нещо различно за нея и двете станали повече от добри приятелки. Връзката на палавата варненка с близначката на Ивайла продължила почти цяла година. „Още я обичам”, призна тогава Зара.

Явно периодът на отвращение към мъжкия пол не е продължил дълго, тъй като името на брадърката бе спрягано с една сурия богати мъж. Един от тях е Христо Сираков, за когото тя казва, че променил живота й. “Тая връзка беше безценна за мен, защото пораснах. Никога не съм била глезеното му момиче. Отношенията ни бяха като на една семейна двойка. Дори съм гледала децата му”, разказва тя. Зара твърди, че Стоте манекенки завинаги ще си остане нейното семейство и сега й е пръв съветник по всички въпроси. Даже предложил да осигури парите за обучението й в Америка, но тя преценила, че не би било почтено от нейна страна да използва кинтите му, след като вече не му е гадже. Мълвата реди, че тръпката й по това време и осигурява 100 000 долара, за да учи за актриса в Щатите, както и джип.

Преди две години палавата брадърка се появи гола на корицата на Плейбой.
На въпрос на списанието дали и тя е класическа златотърсачка, Зара отговаря: “Не съм правила компромис във връзките си заради парите. Ако мъжът, който ми харесва, има пари, това е плюс за него. Признавам, че съм по-склонна да се влюбя в такъв човек, защото съм свикнала да пътувам, да излизам често и въобще да имам някакъв по-висок стандарт. Но причината да излизам с Христо Сираков беше, че бях влюбена в него.“

Още тогава варненката не скри, че е бисексуална, макар че, докато ходеше с Ицо Стоте манекенки, да го отричаше, за да не го излага пред бизнес партньорите му: “Да, признавам се за виновна. Все пак не мога да кажа, че някога жените са ме възбуждали сексуално повече от мъжете, дори напротив - винаги съм имала нужда от мъж”, категорична е риалити героинята.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !