И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Емилия коментира отношенията си с Анелия

отпечатай новината

12.11.2013 13:15 | Видян 3134 пъти

 Емилия коментира отношенията си с Анелия

Тази седмица в “Поверително от NL” певицата Емилия разкрива душата си пред съпругата на Елин Топузаков – Весела Тотева. До сега певицата категорично отказва телевизионни участия, разочарована от клюките и интригите, изписани по неин адрес. Най-коментираният телевизионен таблоид показва Емилия в свръхемоционално интервю с най-добрата й приятелка, Весела Тотева.  

С огнен цвят в косите и променена визия, звездата на поп-фолка, се появи пред бременната в седмия месец футболна съпруга.  Пред изумения поглед на водещата, певицата заяви: „Исках да съм по-различна.  Вдъхнових се от  „Великолепният век” и по специално от героинята Хюрем Султан. Коко и аз с удоволствие гледаме турския сериал по TV7”. Весела и Емилия си спомнят щастливите и тъжните моменти, през които са преминали заедно и споделят плановете си за бъдещето.

Фолк звездата е категорична: „Аз няма да си трия миналото – нито пък искам той да си изтрива неговото”! Въпреки това изпълнителката призна, че от миналото си би изтрила много хора. Със сигурност Анелия не е една  от тях, стана ясно в разговора между двете приятелки. „Наистина се радвам, че вече всичко е наред между мен и Анелия.

С нея сме в много добри отношения, просто повече ми харесва с черна коса. Тримата - Анелия, Коко и аз, седяхме на една маса и стана ясно, че няма какво да делим”. „Не искам повече интриги!”– каза пред Весела Тотева Емилия, и в заключение се обърна към Николета Лозанова с думите: „Предаването ти е много американско”!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !