Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Даниела Арнаут още ляга и става с Бербатов

отпечатай новината

13.11.2013 12:45 | Видян 4469 пъти

Даниела Арнаут още ляга и става с Бербатов

Тя стана известна на широката публика покрай разкритията си за Димитър Бербатов, пише blife.bg. Името й е Даниела Цонева Денчева – Арнаут.Модел, танцьорка, многократна участничка и победителка в различни конкурси за красота. Родом от Габрово.

Преди години Даниела изригна като метеор в медийното пространство, взривявайки желязната завеса, под която Бербатов мощно пази личния си живот. Арнаут разкри, че е била гадже на Митко в периода, в който той вече е движел с настоящата си половинка Елена.

Истината, както в повечето случаи, се оказва наполовина вярна. Двамата наистина са имали незабравими мигове в леглото, но преди Бербо да се събере и заживее с жената, с която продължава да живее щастливо и от която има две прекрасни дъщери.

По-късно Даниела призна, че е искала да нарани Бербатов със скандалните си изявления, защото не могла да му прости начина, по който той я изоставил.

Днес Даниела още не може да преглътне това, че Митко не е до нея. Макар че са минали години, тя продължава да го обича и да мисли за него, пише Блиц.“На пръв поглед в момента Дани е една щастлива жена. Тя преуспя в живота. Детската й мечта се превърна в реалност - да стане дизайнер. Бизнесът й потръгна. Мъжете се въртят около нея. Има любим до себе си. Но въпреки всичко Бербатов не излиза от душата й.

 Ляга и става с мисълта за Димитър. Признавала ни е, че сърцето й винаги трепва, когато го види по телевизията или когато зърне някакъв материал в медиите, свързан с него. Вярно, сега не е толкова луда по него, както преди. Тогава, преди раздялата им, тя го е плашила, че ще сложи край на живота си. Но въпреки всичко Бербатов ще остане завинаги нейната неосъществена мечта”, разкриват приятелки на Даниела Арнаут.

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !