Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Алена предрече развод за Петко и Яна

отпечатай новината

14.11.2013 09:30 | Видян 3898 пъти

 Алена предрече развод за Петко и Яна

Развод за Петко Димитров и новоизлюпената му съпруга Яна предрече астроложката Алена. Двамата се ожениха в момент, в който звездите вещаели неуспешни връзки на младата танцьорка. Тя можела да има щастлив и дълготраен брак чак след 6 години, когато навърши 29, пише vsekiden.com.

Чувствата между Яна и Петко може и да са силни, но за брака им прогнозата не е добра, пресметнала астроложката Алена. Според нея двамата не е трябвало да бързат със сватбата, а да се консултират със специалист и да изчакат известно време. Със сегашната женитба, която дойде броени месеци след запознанството им, имали по-голям шанс за унищожат връзката си, отколкото да я скрепят за цял живот.

„При Яна женитбата, преди да е станала на 29 години, вещае или развод, или семейство, което с времето става чиста формалност. Над нея в момента властва съдбовна забрана за брак", смята специалистката по звездни карти. Всичко това било записано в хороскопа на момичето още когато се родило. То обаче не вярвало в тези неща и предпочело да се омъжи възможно най-бързо за милионера Петко.

На практика обаче е било почти невъзможно да се чакат цели 6 години, докато танцьорката достигне подходящата според звездите възраст за женене. Причината е в голямата възрастова разлика между нея и Петко. Докато тя стане на 29, той вече ще е на 46 години и кой знае дали щеше да иска да се жени, коментират негови приятели.

Между другото, отново според хороскопа Яна най-вероятно отново ще се събере с бившия си любим Орлин Павлов. С него тя имала много по-добри шансове за щастлив съвместен живот. И там обаче трябвало да се чака да отминат шестте години, над които властвала съдбовната забрана за брак.

Снимка: Vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !