Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бирмата въздиша по Емануела

отпечатай новината

15.11.2013 09:30 | Видян 2992 пъти

Бирмата въздиша по Емануела

Бившият и настоящият приятел на Преслава се събраха в едно заведение, за да отпразнуват рождения ден на фолкпевицата Емануела, видя България Днес.

Бизнесмените Цветелин Маринов-Цуни и Георги Станоев-Бирмата се забавляваха на партито във вторник вечерта, на което Емануела събра най-близките си приятели. Първи се появи Цуни, който дълго време беше спряган за гаджето на Преслава, тъй като двамата често бяха засичани в обща компания. Те дори ходиха на море, но категорично отказаха да признаят, че има нещо повече между тях. Преслава дори обясни, че Цуни ѝ е просто приятел и част от компанията ѝ за забавления.

По-късно на купона във вторник се появи и Бирмата, който официално в момента е гадже на Преслава. Той предпочиташе да не се набива на очи с присъствието си и кротко купонясваше във ВИП сепаретата на дискотеката. Цуни и Бирмата обаче не можеха да прикрият възхищението от сексапилната визия на Емануела. Прозрачната и лъскава червена рокля едва скриваше тялото й, с което събираше мъжките погледи в цялото заведение.

Изпълнителката посрещна гостите на купона за рождения си ден, като върху червената рокля беше наметнала плюшен халат. Заслугата за изненадващия тоалет бе дело на нейните колежки и приятелки - Джина Стоева и Ивена, с което двете певици пожелаха на Емануела да го ползва със здраве и да му направи прощъпалник в новото си жилище в столичния кв Бояна.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !