Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Люси Иларионов двойник на Денис Ершов

отпечатай новината

19.11.2013 10:30 | Видян 3604 пъти

Люси Иларионов двойник на Денис Ершов

Голяма драма настъпи в живота на Ани Хоанг. Чалга виетнамчето вече не знае с Люси Иларионов ли е или с петролния бос Денис Ершов.

Екзотичната изпълнителка гледала онази вечер новините, където съобщили завръщането на Ершов в "Петрол холдинг" и показали негова снимка. Ани Хоанг първоначално се зарадвала, че от телевизията са объркали снимката и показали нейния Люси, но уви - не бил възлюбеният й, пише bgDnes.bg.

Просто Люси и Денис Ершов си приличат много. И двамата навремето бяха стройни пичове с дълги коси, с тази разлика, че Ершов на младини бе с по-буйна брада. Сега и двамата са сериозни мъже с внушителни размери.

Делят високи, открити и интелигентни чела, пронизващи очи и немалки, но прави носове. Прическите им буквално са еднакви. Разделени на път, волосите им слизат малко под ушите и едва докосват раменния трапец.

Иларионов и Ершов си приличат и в стила на обличане - или са стилни със сака, ризи и лъснати чепици, или се носят ултра спортно. Неведнъж Денис и Люси са се появявали по горнища на анцузи или шарени тениски.

Снимка: Антоанета Йотова

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !