Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Сано: Българското кино вече се котира

отпечатай новината

19.11.2013 12:45 | Видян 1310 пъти

Сано: Българското кино вече се котира

Актьорът отбеляза пред "Жените говорят", че нещата в киното се развиват все по-добре. Освен това хората наистина харесват работата му, както и тези на колегите му, защото се уверил в това, срещайки се с публиката, пише blife.bg.

Александър Сано наскоро спечели отличие "Златна бленда" и имаше честта да посети наградите на кино списанието Empire.

"Златна бленда" е по-специална награда, публиката гласува. В интерес на истината не ми стана особено странно, защото от март месец почти до края на лятото с Мариан Вълев много обикаляхме да се виждаме с хора и директно усетих за какво става въпрос. Хората много ни се радват и харесват това, което правим. Затова не останах изключително изненадан", обясни актьорът в "Жените говорят" по TV7.

За сметка на това поканата да присъства на наградите на Empire - най-предстижното списание за кино в света, не била толкова очаквана.

"Това беше изненада. Беше много приятно, три дни изкарах там с колеги от цял свят. Видях Хелън Мирън, Кевин Спейси, Дани Бойл, Мендес, Даниел Радклиф, Мартин Фриймън... Наистина елитът на световното кино се събира там. Тези хора са изключително нормални и когато мина церемонията, имаше афтърпарти, на което те поздравяват, интересуват се какъв си, що си. Имаше една дама, която беше нещо като цербер за режисьора Дани Бойл и се опитваше да спира всички, тръгнали към него, но ние с Жоро Тошев стигнахме. Снимахме се даже с някои от тях", разказа още Сано.

Категоричен е, че още хляб има да ядем, докато се научим да организираме подобни събития. Добре е обаче, българско кино се котира в света много добре и започват огромни компании да купуват българска продукция и да я разпространяват.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !