Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Гала и фолкпевицата Мария ходят с еднакви бижута

отпечатай новината

19.11.2013 14:40 | Видян 3975 пъти

Гала и фолкпевицата Мария ходят с еднакви бижута

ТВ водещата "На кафе" Гала и фолкпевицата Мария ходят с еднакви бижута. ТВ звездата всяка сутрин изгрява на екран с бижута от модната верига "E'lements". При едно от гостуванията си в предаването, фолк дивата Мария толкова харесала накитите, че не се стърпяла и ги грабнала от гримьорната. Тя взела изискано колие, с което да участва във фотосесия.

Мария е и сред почитателките на колиета - кръстове. "Те са изключително модерни този сезон и търсенето е много голямо", обясни Александър Върбанов от веригата "E’lements". Според него освен на колиета, кръстовете ги има и във варианти на обеци. Друга мода, която продължава да поддържа интереса на дамите, е бижута с черепи, допълни Върбанов.  

Водещите на "Жените говорят" по ТВ7 Жени Калканджиева, Мая Савова и светската хроникьорка Ина Живова също вече излизат на екран с бижута "E'lements". Стилистите на предаването им слагат различни обеци, колиета, гривни, които могат да бъдат открити в магазините на марката в "Парадайз център" в София и в мол "Бургас плаза".

Сериозни почитателки още на бижутата са Джуджи, журналистката Соня Колтуклиева, поп дивата Мария Илиева, фолкпевицата Анелия, балет Нова и др. В магазина се предлагат популярните напоследък огромни и разноцветни обеци, колиета, гривни, пръстени, фиби, шноли, шалове, чанти и други аксесоари. Визиите на магазин "E’lements" са модерни и изработени от интериорния дизайнер Александър Върбанов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !