Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Моника и Вероника стават тв водещи

отпечатай новината

21.11.2013 13:00 | Видян 2538 пъти

Моника и Вероника стават тв водещи

Красивите близначки, които се пробваха в риалити конкурса "Мис България" тази година, наскоро преживяха неприятен инцидент.
Неотдавна едната близначка - Моника, беше пребита в русенска дискотека.

В момента тя се възстановява, но вече се чувства по-добре и скоро ще "бъде по трасето" със сестра си, разказа Вероника. Относно неприятния инцидент момичетата вече са подали оплакване в прокуратурата и е започнало разследване.

"Надяваме се да получим съдействие от властите в МВР Русе и всичко да приключи както трябва, хората да бъдат наказани. Още не сме се прибирали, упълномощили сме адвоката, който да движи всичко там. Засега мислим да си останем в София", обясни Вероника.

Случилото се било шок за всички техни близки. И макар че веднага започнаха коментари, че не може да са им посегнали просто така без причина, блондинката е категорична, че са обяснили какво е станало на полицията.

"Щом се действа по този въпрос и се разследва, явно наистина са си виновни. Не мисля, че някоя моя приятелка си е търсила якето в дискотека може да бъде причина за побой", допълни блондинката.

Вероника признава, че към тях са отправяни и индиректни заплахи. Тe обаче смятат да подадат жалба и за това и се надяват нападателите им да бъдат наказани.

Междувременно момичетата продължават да пробиват и в професионален план. Искат да се развиват и в модата, и в телевизията. Действат по нови проекти, но засега предпочитат да не говорят за тях.

"Общо взето гледаме да се развиваме и само напред, нищо не може да ни спре, дори и този случай. Целим се към телевизия - нещо свързано с хайлайф, нещо по-разчупено, някакво интересно предаване, рубрика. Със сетра ми ще сме, това ни е плюс - двете много добре се разбираме, можем да компенсираме една друга и мисля, че много добре ще се получи", уверена е Вероника пред камерата на BLife.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !