На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Любовницата на Мутафчийски изхвърлена на улицата без пукната пара

отпечатай новината

21.11.2013 14:50 | Видян 3582 пъти

Любовницата на Мутафчийски изхвърлена на улицата без пукната пара

Вдовицата Ели Гюлева, законна съпруга на богаташа Младен Мутафчийски, е изхвърлила дългогодишната му спътница в живота Бойка от къщата му в Драгалевци, пише Уикенд.

Буквално броени минути след като разбрала за смъртта на мъжа си, Ели изпратила охранители, които да извадят Бойка от семейния имот – отбелязва изданието. Любовницата любезно била помолена да даде не само ключовете от къщата на Мутафчийски, но и от личния си автомобил, който по документи се водил на една от фирмите на бизнесмена и по закон представлявал семейна собственост.
Властната вдовица на милионера не се смилила над жената, която радваше мъжа й в последните години, и позорно я натирила буквално на улицата с един сак дрехи.

Държанката на Мутафчийски дори не била допусната на погребението му и наблюдавала траурната церемония през оградата на гробищния парк в Бояна. От съжаление към нея грижите за Бойка поели най-близките приятели на Мутафчийски. В момента нейна опора е Красимир Стойчев, един от най-близките хора на покойния бос. Изданието припомня, че Младен Мутафчийски не остави специално завещание и така цялото му богатство минава в ръцета на законната му съпруга. Имането на оръжейния бос бе оценено за 500 милиона лева, пише razkritia.com.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !