12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Деян Донков пак пребил Радина?

отпечатай новината

21.11.2013 16:45 | Видян 2350 пъти

Деян Донков пак пребил Радина?

Деян Донков ревнува зверски гаджето си Радина Кърджилова от колегата им Асен Блатечки и постоянно й натяквал, че го дразнят любовните им сцени в сериала „Фамилията“, научи Уикенд.

Агресивният Донков настоявал Радина да преустанови свалките си с Блатечки на екрана. Ако се вярва на мълвата в киносредите, скандалът между тях бил толкова голям, че Кърджилова отново си изпросила боя. Преди седмица тя била ступана от неконтролируемия Донков. Радина дори била с разкървавен нос след свадата.

По време на участието им в екстремното риалити „Къртицата“ Деян за първи път показа публично, че се дразни от близостта на Радина и Асен в популярната поредица. Заради слуховете, че Радина и Асен са пренесли любовните си отношения от сериала и в реалния живот, Донков дори я накара да се закълне пред зрителите на ТВ7, че никога не е имала вземане-даване със с*кс символа на Народния театър. Според клюката в артистичните среди Радина излизала навсякъде само с патологично ревнивия Деян. И това обаче не я спасявало от гнева му.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !