Киро цитира гола поетеса с нелепи...

Вече съм напълно убеден, че някой целенасочено подхлъзва...

Дарина с ЧРД на Ибиса: Фото на ден

Мултивдовицата Дарина Павлова изкара чудесен рожден ден...

Жената на Чочо спи с негова снимка

отпечатай новината

25.11.2013 13:20 | Видян 2351 пъти

Жената на Чочо спи с негова снимка

Жената на мъртвия Чочо Попйорданов спи с негова снимка, за да го чувства близо до себе си. Месеци след смъртта на актьора Даниела все още не може да приеме, че той си е отишъл завинаги и че никога повече няма да го види. Тя продължава да говори за любимия си в сегашно време и да води диалози с него, пита го за възпитанието на осиновената им дъщеря Катерина, макар че той не може да й отговори, пише vsekiden.com.

"Моля го да го сънувам, за да си говорим. Много си говорим как да възпитаме Катето", сподели Даниела пред Би Ти Ви. "Чочо винаги ще е да мен. В голямата си болка и мъка той ми дава сили да вървя напред. Усмихва се и винаги е много спокоен. Сънувам го често, а той изглежда невероятно спокоен", разказа още жената, която беше с него във фаталния ден на падането му от двуметрова височина на Боянските гробища, което стана причина за смъртта му.

"Много ми е трудно да приема, че той физически няма да е до мен. Когато ми звънне телефонът, все си мисля, че е той. Не мога да си представя, че няма да живее там, където бяхме заедно. Пускам си негови записи често, говоря му. Чочо ми остави любовта и обичта си. Това е човек, който толкова много обича! Благодарна съм на съдбата, че ми даде възможност да съм част от неговия живот. Даже ще кажа, че е чест, че съм част от неговия живот. Той ме научи на много неща. Той ме научи, че човек трябва да е честен с всички. Това е едно от нещата, които много уважавам и обичам в неговия характер. Аз му помогнах с обичта си и му давах сили. На моменти беше саморазрушителен и той това го е казвал. Истинската любов трябва да боли. Така човек повече я уважава. Боли ме, че сега физически не мога да го прегърна и целуна. Никога не ме е наранявал и никога не ме е лъгал", сподели още Даниела.

Малката Катерина била за Чочо любов от пръв поглед. "Получихме я ден след погребението на Чочо. Той я желаеше много, защото обичаше децата. Катерина я избрахме веднага. Директорката ни я донесе в кабинета си. Той я видя и се влюби в нея. Тя изцяло прилича на него. Сега е страшно усмихнато дете. Баща му ми помага много. Моето семейство също много ми помага. Катерина ще знае, че е осиновена", сподели още Даниела. Според нея много се преувеличава проблема на актьора с алкохола. "Той много съжаляваше, че му бяха лепнели етикет. Обичаме в България да сложим етикет на някого и това е. Каквото и да правеше в киното и театъра, етикетът оставаше", смята още най-голямата любов на Чочо Попйорданов.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !