Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Маги кръшка в джип с бизнесмен

отпечатай новината

25.11.2013 13:45 | Видян 2494 пъти | Гласували 1

Маги кръшка в джип с бизнесмен

Скандална история с участието на Маги Желязкова обхожда коридорите на столичното МВР от няколко месеца насам. Съквартирантката от „Биг Брадър" била хваната на калъп с бизнесмен, който не е мъжът й. Според нашия източник двамата правели секс на публично място. Срамната случка обаче е старателно покрита, благодарение на връзките на заможния господин, пише vsekiden.com.

Историята се развива в началото на лятото, когато в малките часове на нощта полицейски патрул спира на бензиностанция в един от крайните столични квартали. Лъскав черен джип прави впечатление на униформите и те решават да направят редова проверка на шофьора, когото, оказва се, жена с дълга тъмна коса обслужва орално точно в този момент. Мъжът бил с разкопчан дюкян зад волана, докато клетницата работела върху половия му член с уста.

Интимните им ласки обаче били неочаквано прекъснати от куките, които искали да проверят редовността на документите на колата. Сгащените на калъп граждани се оказват добре познати на органите на реда - не заради криминално минало, а заради телевизионната слава, която ги преследва. Господинът - заможен и влиятелен бизнесмен, а жената, правила му френска любов - Маги Желязкова.

Конфузната случка изисквала бърза реакция. Докато въпросният мъж си вдига ципа на панталоните, а 39-годишната моделка си забърсва устата, полицаите получават нареждания секс сцената да не става достояние в текущата сводка на МВР. Чрез връзки в структурите на полицията любовникът на Маги успява да потули случая.

Историята обаче лъсва на бял свят, след като жена, работеща като продавачка в бензиностанцията, я разкрива в интернет форум. Столичните полицаи пък се присетили за подвизите на Желязкова с чуждия мъж, след като я видели в къщата на Големия брат.

Припомняме, че в последно време все по-упорито се говори, че Маги и съпругът й Борислав, по-известен като Боби Манекена, са в процес на развод. Според близки до семейството и двамата не спирали да си изневеряват, като рогоносецът спял с по-млади манекенки, а жена му завъртала главите на по-богати мъже.

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !