Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Любина укроти Багата

отпечатай новината

25.11.2013 17:45 | Видян 5188 пъти

Любина укроти Багата

Неуморният преследвач на миски, манекенки и всякакви известни хубавици Благой Иванов-Багата е станал съвсем нов човек в Америка, където живее от известно време. ММА боецът и бивш световен шампион по самбо имаше много тежки мигове във втория двубой след завръщането си в клетката. Миналата събота той успя да надвие Кийт Бел (САЩ) в двубой от подгряващите мачове на галавечерта "Белатор 109". Това беше 9-а победа от 9 срещи за софиянеца, който се завърна едва преди два месеца, след като миналата година беше брутално наръган в гърба при кръчмарска свада, пише България днес.

Зад океана Багата все още е гадже с бягащата от светлините на прожекторите Любина, с която има връзка вече почти година. Нещо повече - шампионът й плаща обучението, твърдят негови близки у нас. В началото на годината се заговори, че Багата е зарязал поредната си любима заради плеймейтката Гентиана Халити. Слуховете бяха упорити, твърдеше се, че мадамата си падала по него, защото е голям дивак и дори обичала той да се напива и става още по-луд, но и двете страни отрекоха.

Преди това през леглото на мъжагата преминаха Златка Райкова и Златка Димитрова, по-познати на обществото като Русата и Черната Златка. Багата обаче се раздели и с двете хубавици. "Биг брадър" се опита да го събере отново с Черната Златка, но той се оказа непоклатим и изобщо не се поддаде на изкушението. Тогава Иванов бе категоричен, че ще остане верен на Любина, която избягваше да се появява публично по време на престоя му в къщата, при все че интересът към нея бе голям.

Красивата пловдивчанка не е известна в публичното пространство и държи да си остане така. Дългокраката красавица имала блестяща интимна връзка с Багата до фаталната дата 26 февруари миналата година, когато го наръгаха почти до сърцето. Бубето била неотлъчно до приятеля си. За да я запази от хорските клюки, Багата дори сподели, че новата му приятелка е американка. Тя следвала и той я издържал изцяло. Негови близки твърдят, че става въпрос именно за Бубето.

Освен със страстта си към честата смяна на хубавици Багата стана известен извън ринга и със сбиването, при което бе намушкан с нож и едва прескочи трапа, като стоя в кома в "Пирогов" седмици наред. Според запознати отново жена била намесена в инцидента в столичния бар "Айс" през февруари 2012 година. Причината за мелето била забележка, която Благой Иванов отправил към момиче от компанията на Даниел Стоянов-Дъмпела. Двамата се познавали от доста време, засичали са се и в други заведения. До този момент проблем между тях няма. Даниел се обидил, защото Багата го засегнал на мъжко достойнство и предложил на приятелката му да се присъедини към тях.

Свидетел на побоя разказва, че Багата и Дъмпела си разменяли обидни думи от двете сепарета, на които били седнали. В един момент Багата скочил и седнал на другата маса, където била компанията на Даниел Стоянов. Недоглеждане на Благой Иванов води до тежкото нараняване. "Вдигна ръка, за да удари Дъмпела. В този момент той се възползва и му нанесе с нож удар в подмишниците от долу на горе", разказва свидетел на мелето. След като вижда, че Багата залита на една страна окървавен, групата на Дъмпела се оттегля, без да си плати сметката. Сервитьор от заведението звъннал на 112.

След като бе изписан от болницата, най-изненадващо Багата заяви пред разследващите, че е бил наръган с нож от Иво Чобанов, по прякор Пилето, а не от задържания по случая Даниел Стефанов-Дъмпела. Пред разследващите случая Багата е разказал, че си спомня отлично какво се е случило и че не Дъмпела е този, който го е мушнал. Димитров посочил Иво Чобанов, който е бил преди време съратник на Янко Ваташки-Лудия.
 
Снимка: България днес

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !