Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Летисия Каста - една от най-влиятелните французойки в света

отпечатай новината

26.11.2013 13:20 | Видян 2418 пъти

Летисия Каста - една от най-влиятелните французойки в света

Летисия Каста не е точно супермодел като Наоми Кембъл, Кейт Мос, Синди Крауфорд и Линда Еванджелиста, но вероятно има точно толкова корици на модни списания колкото имат и те. Дори нещо повече - тя е секссимволът на Франция, както Моника Белучи е на Италия.

Няма френско издание, което да не е канило Летисия поне няколко пъти за своите корици. Този път 35-годишната Каста краси празничния декемврийски брой на Vanity Fair, Франция.

Броят е посветен на 50-те най-влиятелни французойки за всички време и не е учудващо, че Каста е в престижния списък. Този път тя позира пред обектива на Луиджи & Даниел + Ианго, а омайващият стайлинг е дело на Сабина Шредер.

Освен успешен модел (била е ангел на Victoria's Secret, лице на L'Oreal, рекламирала е парфюмите на Chanel, Givenchy, Cacharel, Bulgari и Ralph Lauren), родената на остров Корсика, красавица е и известна актриса в родината си. Тя е майка на три деца, а красотата ѝ е ценена по целия свят.

За нея самият моден гуру г-н Ив Сен Лоран навремето, когато я вижда (тя е само на 18 години) възкликва: "Ти си невероятно красива!". Въпреки това Летисия и до днес не се чувства добре с етикета "секс икона", въпреки че във всички свои фотосесии се превъплъщава в ролята на очарователната изкусителка.

Снимка: сп.Vanity Fair
Източник: Dnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !