Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

И Анелия пред анорексия

отпечатай новината

26.11.2013 14:30 | Видян 4103 пъти

И Анелия пред анорексия

Явно анорексията е най – модерната болест в последните месеци, защото всяка втора от уважаващите себе си чалга звезди, започна да се оплаква от тежките симптоми. И така, сега в най – тежко положение е Анелия, която на свой ред се тръшна с оплаквания след зверска диета за отслабване, на която се подложила без консултация със специалист, пише skandalno.net.

Феновете на чалгата и на самата Анелия били силно притеснени от слуховете, че бившата на Коко  Динев е сериозно болна. От седмица насам в светските среди започнало да се говори усилено, че изпълнителката се е подложила на зверска бананова диета, която стопила не само излишните й килограми, но и почти цялата мускулатура.

Като следствие от драстичния хранителен режим певицата дотолкова изнемощяла, че едвам се надигала от леглото и то с чужда помощ. За да излезе от кризата, в последните дни започнала да се захранва и с други храни. Освен бананите вече приемала и по няколко чаши чай, апетитни фрешове без захар и по една зелена салата на обяд.

Въпреки това приятелите й продължавали да се тревожат, че Анелия е прихванала изключително коварната и опасна болест анорексия. Сама тя горещо отричала това като твърдяла, че просто се опитва да води здравословен начин на живот. Почитателите й обаче са категорични, че очевидната истина трудно може да се скрие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !