Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Жоро надмина Андреа по скандалност

отпечатай новината

28.11.2013 14:15 | Видян 2189 пъти | Гласували 1

Жоро надмина Андреа по скандалност

Само с второ видео Жоро надмина Андреа по скандалност. Певецът доказа, че не е нужно да развяваш цици и голотии в клиповете си, за да бъдеш провокативен. До скоро класацията за най-големи скандали в поп-фолка водеше Андреа, най-вече заради това, че е фолк-певицата, която най-лесно се съблича за щяло и нещяло. Видеото на "Твоето обичане" обаче надмина всички напъни на платинената красавица по скандалност.

Първо Жоро облече Николета Лозанова като монахиня, второ - църквата скочи върху проекта и дори божии служители се изказваха по темата, че това е богохулство и трето - дори изпълнителите на Хfactor толкова харесаха скандалната провокация на младия поп-фолк певец, че изкопираха части от видеото му в реалити шоуто, което върви в момента.

Турски продуценти толкова са харесали проектите на Жоро, че изпълнителят вече е подписал договор с тях. Той е първият музикант в историята на поп-фолка, който дебютира с песен на Кости, пусна песен на Оцко и снима най-популярните лица от шоубизнеса в клиповете си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !