Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Серина Уилямс дава секс савети на Маша

отпечатай новината

28.11.2013 14:45 | Видян 2234 пъти

Серина Уилямс дава секс савети на Маша

Американската газела Серина Уилямс е дала безценни съвети на колежката си Мария Шарапова как да поддържа вечно жив любовния й огън с Григор Димитров, пишат жълти медии отвъд океана.

Наскоро настоящата Гришовица призна, че е заровила томахавката със Серина, която преди нея мина през леглото на хасковлията. Двете в началото на тази година успяха да се спречкат по време на турнира „Уимбълдън“, когато американката Маша Шарапова се заяде индиректно с рускинята.

„Тя започва всяко едно сове интервю с думите „Толкова съм щастлива с Григор, такава късметлийка съм“. Това е толкова скучно. И ако иска да бъде с мъж, който е безсърдечен, нека да го направи“, каза Серина, визирайки именно Димитров за човека със студено сърце, пише още senzacia.net.

Враждата между Гришовици обаче вече е в кофата за боклук. Преди седмица двете се срещнали на кафе в Лос Анджелис, където Маша притежава огромна къща.

3а какво могат да си говорят две жена, бившата и настоящата на един мъж, освен за с*кс?!“, интригантстват за срещата на тенисистките US-таблоидите.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !