Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Карамазов пълнее от баница

отпечатай новината

29.11.2013 14:20 | Видян 2129 пъти

Карамазов пълнее от баница

Баница преследва актьора Владо Карамазов в сънищата му, но въпреки това той упорито отказва да сложи залък от нея в устата си. Причината е, че актьорът е на строга диета. „Имам проблеми с баницата. Яде ми се постоянно баница, но не ям, че много се пълнее от нея. На два месеца веднъж си позволявам. Не спортувам и с някакви диети все още успявам бързо да отслабвам”, разкри болката си звездата от „Дървото от живота” в предаването „Усещане за жена” по TV7.

Секссимволът на родния театър призна, че прави страхотни баници. Неговият брат всъщност бил по-големият майстор в кухнята, макар че самият Владо е завършил техникум по обществено хранене. „Влязох в ТОХ-а, за да не ме тормозят с други неща”, обясни актьорът.

От дете с брат му си правили театри в къщи. Играели си, а Владо чакал да дойде моментът, в който да стане актьор и да сбъдне мечтата си. Още от четвърти-пети клас играел в къщи, а в 7-и клас вече знаел, че иска да бъде актьор. „Имах идея какво искам да стана. Дори ме беше срам от приятелите. Не бях казал на майка ми и баща ми. Как така ще стана артист, трябва да има някой такъв в семейството ми, примерно баща”, спомня си Карамазов, пише Монитор.

Той не смята, че е бил красавец в ученическите си години. „За колкото хора съм красив, за толкова съм грозен. По-скоро бях отворен. Не съм бил вървежен или звездата на училището”, спомни си актьорът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !