Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Протестърът Джийсън аут от Брадъра

отпечатай новината

02.12.2013 09:30 | Видян 2183 пъти

Протестърът Джийсън аут от Брадъра

Джийсън Брад Люис или Людмил от Тръстеник беше изгонен позорно от Биг Брадър Ол Старс, понеже изсипа кофа с вода върху Райна. Конфликтът им бе причинен от поредното проваляне на мисията от "певеца",

Пенка и тяхната компания, към която се присъединиха аутсайдерите в шоуто - Скалата, Денди и Ели. Така съквартирантите остават без храна и за другата седмица. Обяснението на "извисените" беше, че красавците - двете Златки, Райна, Фипдо, Лео, Маги Желязкова, трябвало да се научат, че храната не била най-важна на света. В същото време, Джийсън реши да си сготви повече от кило картофи - един от последните запаси на десетината си другари.

Райна го разкритикува остро за двойните стандарти на видния протестър, а той изчака да премине бурята и в гръб я заля с мръсната вода, в която бяха киснали картофите след минути. Биг Брадър го изгони като подчерта, че подобен акт на агресия за първи път се случва в тв къщата. Преди дни Джийсън замеряше с тежки лампи Златка и още тогава можеха да го прокудят, ала политическата му кауза очевидно задържаше продуцентите.

Снимка: bigbrother.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !