Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Румънеца и Енчев менажират африканска звезда

отпечатай новината

02.12.2013 13:00 | Видян 1414 пъти

Румънеца и Енчев менажират африканска звезда

Jay A е млад хип-хоп изпълнител от Кения, който се занимава  с музика от 2000г. и предизвиква истински фурор сред кенийските тийнейджъри. Видеата към неговите песни са в ротация по телевизии като Channel O Africa и MTV Base. Освен в Кения, Джей е добре познат в Уганда, Танзания и Нигерия.  

Интерес към България, Джей проявява, след като вижда в youtube любителско видео от парти в Слънчев бряг. „След като изгледах онова видео, няколко дни подред си задавах въпроси за България. Представям си българите като парти хора, винаги готови за огромна порция качествена музика. Тук идва и моят ред. България, идвам!”В Европа, Jay A дебютира с песента си On Me с участието на привлекателната Амина. Екзотичната любов е тема както на текста на песента, така и на видеото.

Текстът, музиката и идеята за видеото са изцяло на Джей. Той признава, че често залита към романтиката. Неслучайно, сред фенове и приятели си е спечелил репутация на сърцеразбивач. “Джей  е най - новото попълнение в музикалното семейството на Селект Мюзик Медиа и е изключително обещаващ”, споделя Румънеца. “За мен той е като Уиз Калифа”, допълва Енчев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !