Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Оранжеви рози за ЧРД на Кичка Бодурова

отпечатай новината

02.12.2013 13:20 | Видян 3034 пъти

Оранжеви рози за ЧРД на Кичка Бодурова

С букет оранжеви рози и абсолютно изненадващо, водещата на предаването Усещане за жена Гергана Стоянова влезе в Музикалната академия, за да открие рожденичката Кичка Бодурова. От предиобедното шоу по ТВ7 бяха подготвили куп изненади за голямата певица, които включваха торта, скайп разговор и доста сълзи от радост и то на живо пред погледа на зрителите.

В откровеното си интервю с Гергана Стоянова, Кичка призна, че най-голямото чудо в живота й е това, че е запазила публиката си. „Музиката ми, моят стил, е моето второ дете”, емоционално заяви певицата. Тя призна, че най-голямата награда, която е получавала в живота си, е почетното гражданство в родния й Бургас. „За мен най-важна винаги е била българската ми публика, затова избрах да не изменям стила си. В Гърция също ме обичаха и там съм делила сцена с много големи звезди”, спомни си Кичка. Естрадната прима обаче, здраво стъпила на земята, развенча твърденията, че е популярна и супер успешна зад Океана. „Кариера нямам в Америка. Това, че живея там, не означава, че съм звезда. Там не съм име”, скромно разказа Кичка. Певицата обаче гордо допълни, че дъщеря й Кристи е вече трета година студентка по тв журналистика и мечтае да има собствено ток шоу.

Водещата обаче беше подготвила още приятни емоции за Кичка освен задушевния разговор. Двете излязоха от Музикална академия и се преместиха в студиото на предаването, където екипът посрещна певицата с голяма торта във формата на микрофон. Най-сантименталната изненада, която искрено разплака Бодурова, обаче беше скайп-разговорът с брат й Мишо, който от години живее в Кипър. Той пожела на по-голямата си сестра творческо дълголетие, вечно пълни зали и извика племенницата й също да я поздрави. „Пожелавам ти здраве и цялата обич на България”, каза момиченцето и се похвали, че е научило да пее песента на Кичка Пея за младостта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !