Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Фолкът избра червено

отпечатай новината

02.12.2013 15:20 | Видян 3600 пъти

Фолкът избра червено

Концертът 12 години телевизия Планета продължи повече от 3 часа и бе предаван на живо по трите телевизионни канала с марката Планета . Над 30 от най-обичаните звезди на музикалния канал се бяха постарали да впечатлят публиката с ефектно, оригинално представяне и истински хитове. Режисьор на концерта бе Станислав Терзиев, който бе подготвил наистина запомнящо се шоу, което впечатли със светлинни и пироефекти, много пируети и оригинална сценография.

Водещи на концерта бяха лицата на телевизия Планета - Галя Димитрова, Жени Койчева и Атанас Михайлов. Безспорно това ще е едно от най-коментираните събития през следващите дни. Най-големите имена в попфолка зарадваха почитателите си с хитовите си песни и вдигнаха на крак препълнената зала.

Фолк певицата Райна напусна за малко къщата на Биг Брадър, за да се включи в празничния концерт. На събитието бяха представени интересни дуетни комбинации между Лазар Кисьов и Емилия, Цветелина Янева и Константин. Нa сцената излязоха още звездите на Пайнер Анелия, Преслава, Галена, Емилия, Мария, Глория, Ивана и много други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !