Михалис Хаджиянис идва с най-големите...

Суперзведата на гръцката музика излиза на сцената на...

Тенденция 2024: Тези дамски чанти ще...

Чантите са не просто аксесоари, те са основна част от...

Дъщерята на Пол Уокър се сбогува с баща си

отпечатай новината

03.12.2013 12:00 | Видян 7290 пъти

Дъщерята на Пол Уокър се сбогува с баща си

Ужасяващата смърт на актьора Пол Уокър хвърли в огромна скръб целия свят. Звездата от „Бързи и яростни" загина нелепо в автомобилна катастрофа в събота следобед. Освен стотиците хиляди опечалени фенове обаче скръбта на едно младо момиче потресе всички. Става въпрос за 15-годишната дъщеря за актьора - Медоу Уокър.

Тийнейджърката загуби баща си в горящото порше, а източници, близки до семейството, предават, че девойката е изключително разстроена от случилото се. Самата Медоу все пак намери сили, за да се сбогува публично с известния си татко.

В профила си в една от социалните мрежи Медоу публикува своя снимка като малка, на която е заедно с баща си, предават от английския christianpost.com. Към кадъра момичето е написало:

„Когато бях малка, той ме научи да ходя, научи ме да се усмихвам и ме научи никога да не се предавам. Обичах го още преди да знам какво всъщност е обич. Той беше моят герой. Моят истински герой! Той винаги ще бъде в сърцето ми. От очите ми се стичат сълзи, докато пиша това.

Ти си замина, но няма да бъдеш забравен! Почивай в мир, татко".

Снимка: dnes-24.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !