Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Мая Илиева с рокли за 1 милион

отпечатай новината

03.12.2013 17:15 | Видян 4585 пъти

Мая Илиева с рокли за 1 милион

Мая Илиева има в гардероба си рокли за 1 милион лева. Вдовицата от класа, внимателно подбира всяка дреха и аксесоар, за да поддърже ВИП статуса си. Съпругата на покойния бос на ВИС Жоро Илиев пазарува само от бутикови магазини в Лондон, Милано и Париж, пише Всеки ден.

Мая има страхотен усет за съчетание на дрехи и стилен подбор, а едни от най-любимите й одежди са роклите и черния цвят, с който си създаде прякора- Черната вдовица. В гардероба си тя има над 300 рокли и всичките от най-прочутите дизайнери.

Илиева се впечатлява най-много на дизайнерите от Япония и Южна Корея, които залагат повече на алтернативната мода, отколкото на тези от западноевропейските подиуми. Скъпите парцали на Мая възлизат на стойност от близо 1 милион лева, като само част от роклите й струват над 10 000 лева едната.

Следващата седмица седмица Илиева ще лети до Париж и Берлин, където ще добави още няколко бижута към гардероба си, с които мисли да блести по време на Коледните и Новогодишните празници, пише SNews.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !