Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Армани гушна Валя от Нюз7

отпечатай новината

06.12.2013 14:00 | Видян 3151 пъти

Армани гушна Валя от Нюз7

Звездата на News7 Валентина Войкова се върна от Рим с топлия спомен за срещата си с Джорджо Армани. Kултовият дизайнер я гушнал не след взето интервю, а при случайна среща в бутик за очила във Вечния град. Той бил с охрана, но не отказал снимка за спомен с чаровната блондинка, пише Blife.bg.

Чистосърдечно я разпитал от къде е, как се казва и какво харесва в модния му почерк. Валя се похвали със заветния кадър във Facebook, a фешън наблюдателят Любо Стайков моментално я изчетка с коментара „Дизайнерът и новият му топмодел.”

На Ботуша Войкова разпуска с новия си любим, за който казва само, че няма нищо общо с медийния бранш. Пловдивчанката с афинитет към екстрeмните спортове има сантимент към Италия от времената, в които е била на стаж в RAI1. От тогава знае езика и адресите на най-добрите енотеки в Рим.

Преди по-малко от месец тя запълни биографията си на пътешественик и с отскок до  централата на CNN в Атланта, където бе на обучение. Докато попиваше ноу хау в информационния гигант, Войкова взе ексклузивно интервю с икономическия анализатор Ричард Куест и прегърна сина си Косьо, който учи в Монреал.

Стъпила отново на родна земя, новинарката крои планове да реализира следващата си мечта – да акостира в подводна клетка на нос Добра надежда, за да храни бели акули с месо. В актива си на професионална адреналинка тя има славно минало като състезател по конна езда, скокове с парашут, полет с парапланер и ценз за инструктор по дайвинг, пише "Монитор".

Снимка: Blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !