Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Мария Илиева стана Жена на годината в категория "Личен стил"

отпечатай новината

09.12.2013 16:20 | Видян 1975 пъти

Мария Илиева стана Жена на годината в категория

По време на стилна церемония в неделя вечер в Sofia Event Center бяха раздадени наградите "Жена на годината" на сп. GRAZIA. Мария Илиева получи приза в категорията "Личен стил", което е поредно признание за класата на певицата.
Мария Илиева впечатли присъстващите с ослепителната си визия. Най-стилната Жена на годината блестеше в рокля на Kolchagov/Barba и бижута Iskra Art.

Конкурсът на сп. GRAZIA “Жена на годината” се провежда за 8-ми пореден път, а това е първата година, в която се връчва награда в категорията “Личен стил”. Инициатор е Fashion Days."Тази награда е вдъхновение и признание както за творческите ми постижения, така и за личнoстта ми. Благодаря на всички гласували за мен и на хората, които се грижат за визията ми - Васил Божилов, Георги Петков, Зоран Коцов," сподели развълнувано Мария в края на една от най-значимите церемонии на годината.

Днес, 09.12., предстои големият концерт на Мария Илиева, Белослава, Любо, Орлин Павлов заедно с Живко Петров, JP3 и Arena Orchestra с концертмайстор Пламена Жекова в Зала 1 на НДК. Началото е 19:30, а билети могат да се купят на касите на НДК.

Галерия можете да видите ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !